wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Kontakt

  • E-mail:sklep@e-listwy.pl
  • Telefon33 843 52 59
    601 422 844
    669 587 896
  • Godziny działania sklepuPn-Pt: 7:00-16:00, Sb 7:00-13:00

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Opinie o produktach

Reklama

  • POLECAMY STYRODEK
  • Przelewy24

Systemy płatności

  • Przelewy24

Recenzje

Cokół MDF 80x16 R25

Cokół MDF 80x16 R25

Ocena produktu 5/5

Produkt bardzo dobrej jakości. Trzyma wymiary. Bardzo dobrze zapakowany.

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 23-06-2017

Protektor Blask opak. 1L PRT001001

Protektor Blask opak. 1L PRT001001

Ocena produktu 5/5

Produkt użyłam po raz pierwszy, trudno więc powiedzieć, jak będzie to wpływało na stan podłogi. Narazie nie widać żadnych smug na podłodze. Podłoga wygląda świeżo.

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 12-06-2017

Protektor komplet opak. 1L PRT001003

Protektor komplet opak. 1L PRT001003

Ocena produktu 5/5

Produkt użyłam po raz pierwszy, trudno więc powiedzieć, jak będzie to wpływało na stan podłogi. Narazie nie widać żadnych smug na podłodze. Podłoga wygląda świeżo.

Autor recenzji: Jolanta
Data napisania recenzji: 12-06-2017

Cokół MDF 80x16 R25

Cokół MDF 80x16 R25

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem. Listwy wyglądają bardzo estetycznie.

Autor recenzji: Marta
Data napisania recenzji: 04-05-2017

Cokół Biały Drewno CD80x15

Cokół Biały Drewno CD80x15

Ocena produktu 5/5

Towar zgodny z opisem..Cena odpowiednia do jakości, aczkolwiek dosyć wysoka.

Autor recenzji: Małgorzata
Data napisania recenzji: 28-04-2017

Listwa buk LP60 lakierowana

Listwa buk LP60 lakierowana

Ocena produktu 5/5

Polecam w 100%, dobrze zabezpieczona przesyłka i szybka wysyłka, towar zgodny z opisem - listwy piękne!!! Sprzedawca godny polecenia!

Autor recenzji: mgt
Data napisania recenzji: 17-09-2014

Listwa przypodlogowa dąb LP60 lak.

Listwa przypodlogowa dąb LP60 lak.

Ocena produktu 5/5

Zamawiane listwy były zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości. Przesyłka ekspresowa, szczerze polecam.

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 13-09-2014

Cokół Biały Drewno CD91x15

Cokół Biały Drewno CD91x15

Ocena produktu 5/5

Białe drewniane cokoły przypodłogowe dotarły zgodne z opisem. Kontakt ze sklepem łatwy i szybki. Cała transakcja przebiegła pomyślne, jestem zadowolona.

Autor recenzji: Anna R.
Data napisania recenzji: 30-06-2014

Cokół Merbau CP100 surowy

Cokół Merbau CP100 surowy

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z towaru, ceny i przedstawionej oferty, cała transakcja przeprowadzona została online, towar wysłany w uzgodnionym czasie. Dziękuję za udana transakcję.

Autor recenzji: Lech Makowczenko
Data napisania recenzji: 31-05-2013

Listwa Buk Naturalny LP70 surowa

Listwa Buk Naturalny LP70 surowa

Ocena produktu 5/5

MEGA POZYTYW !!!!!! Profesjonalne podejście do transakcji. Błyskawiczna wysyłka! Bardzo dobry kontakt.Gorąco i szczerze *** P*O*L*E*C*A*M*** wszystkim Allegrowiczom!!!!! Serdecznie pozdrawiam, dziękuję…

Autor recenzji: cysiu_81
Data napisania recenzji: 28-05-2013

Cokół Biały Drewno CD68x15

Cokół Biały Drewno CD68x15

Ocena produktu 5/5

Transakcja przebiegła pomyślnie, towar pierwsza klasa. Polecam.

Autor recenzji: basiaw114
Data napisania recenzji: 16-05-2013

Cokół Biały Drewno CD91x15

Cokół Biały Drewno CD91x15

Ocena produktu 5/5

Zakupiałam 85 metrów. Wsyłka szybko i sprawnie towar dobrze zapakowany. Polecam

Autor recenzji: Totanka
Data napisania recenzji: 14-05-2013

Listwa dąb LS58 lak

Listwa dąb LS58 lak

Ocena produktu 5/5

Osklepie dowiedziałam się od znajomego który też tu kupował. Kupiłam 50 metrów listwy i prezentują się pięknie razemz moimparkietem. Polecam i pozdrawiam

Autor recenzji: aniastr1
Data napisania recenzji: 25-04-2013

Cokół Orzech CP60 lakierowany

Cokół Orzech CP60 lakierowany

Ocena produktu 5/5

szybko i sprawnie, listwy w kolorze orzecha amerykańskiego są śliczne. dziękuję

Autor recenzji: monikap
Data napisania recenzji: 17-04-2013

Cokół Wenge CP60 lakierowany

Cokół Wenge CP60 lakierowany

Ocena produktu 5/5

Rzadko spotykana jakość usług i wyrobów. Błyskawiczna reakcja na każdy problem. Jakość listew bezkonkurencyjna. Nie mam nic wspólnego z producentem. Jestem po prostu zadowolonym klientem.

Autor recenzji: Leszek Bałdyga
Data napisania recenzji: 19-03-2013

Cokół Biały Drewno CD91x15

Cokół Biały Drewno CD91x15

Ocena produktu 5/5

Towar wysokiej jakości. Listwy ładnie się prezentują. Profesjonalna obsługa i ekspresowa transakcja. Polecam ten sklep.

Autor recenzji: agnieszka
Data napisania recenzji: 19-03-2013


listwy biale z mdf

Producenci

BarlinekDLHKasolikRENOVESOUDALZD Gajewski
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl